Pirate Chain – Financiële vrijheid in de werkelijke zin van het woord

In een wereld waarin de heersende elite meer en meer hun plannen voor een globale communistische staat openbaren, worden privacy en financiële vrijheid steeds belangrijker voor hen die vrijheid willen. Cryptocurrencies in de vorm van privacy Coins spelen hier een belangrijke rol in. Coins zoals Pirate chain en Monero bieden de gebruiker 100% privacy. Vandaag wil ik graag de eerste van deze 2 aan jullie voorstellen.

Wat is Pirate Chain precies?

Ik wil allereerst even zeggen, dat wat ik vandaag met jullie deel, geen financieel advies is! Het is puur informatief bedoeld en ik raad aan zelf onderzoek te doen naar cryptocurrencies in het algemeen en Pirate Chain in het bijzonder. Ook wil ik verder niet al te veel uitleg geven over wat cryptocurrencies zijn, behalve dan dat het een vorm van digitale currency is, gebruik makend van cryptografie. Is het hele begrip nieuw voor je en wil je er meer over weten, dan is de website van BTCdirect een goed startpunt.

pirate chain

Maar nu verder met Pirate Chain (symbool ARRR), de ster van vandaag. Pirate Chain is een zogenaamde fork van Z-cash, wat er op neer komt dat het een soort verbeterde kopie is van een reeds bestaande munt. De verbetering zit hem er in, dat deze coin privacy als standaard heeft, daar waar Z-cash het optioneel aanbied. Dit komt er op neer, dat de zender, de ontvanger én het bedrag 100% anoniem zijn. In een wereld waar de bankiers de dienst uitmaken en streven naar een 100% controleerbare digitale munt, is dat best handig (voorzichtig uitgedrukt). Het gevaar (en het grote verschil) van zo'n zogenaamde surveillance coin, is dat men niet alleen overzicht heeft van je inkomsten en uitgaven. Ook zijn zij in staat jouw volledig af te sluiten van deze inkomsten en uitgaven, mocht je niet in de maat lopen. Privacy coins zijn dus HET antwoord op de plannen van de elitaire wereldbankiers!

Cryptocurrencies als betaalmiddel

Veel mensen zien crypto coins als investering en kopen ze om ze vervolgens vast te houden, het zogenaamde HODL-en. Ook ik heb geïnvesteerd om het als appeltje voor de zeer dorstige dagen die er zeker gaan komen! Maar natuurlijk moet men ook gaan betalen met deze middelen, dat is namelijk het hele idee erachter uiteindelijk. Als we ze enkel maar vasthouden en niet gebruiken, dan is het ook geen alternatief van het frauduleuze fiat-geld van de bankiers. Steeds meer (online) winkels bieden de mogelijkheid om met crypto te betalen. Ook Pirate Chain biedt de mogelijkheid om je online shop te voorzien van een betaalknop, waarbij de coin gebruikt kan worden. Ook zijn er inmiddels al meerdere fysieke winkels, die de coin als betaalmiddel accepteren en dat is goed nieuws. Op deze manier verliest de elite steeds meer grip op vrijdenkende mensen. Maar we zijn er natuurlijk nog lang niet. Hoe meer mensen met privacy coins te werk gaan, hoe minder de grip van de totalitaire klauw uiteindelijk wordt. Er is nog een lange weg te gaan, maar de eerste stappen van deze geweldloze revolutie zijn genomen. Doe jij ook mee?

Wil je meer weten over Pirate Chain (ARRR), bezoek dan hun website Pirate.black.

Bekijk ook de video hieronder van het interview met 1 van de ontwikkelaars van Pirate Chain.

Mocht je naar aanleiding van dit artikel vragen of suggesties hebben? Neem dan gerust contact met me op!

Volg ons op: